Monday, January 4, 2010

MaCaM MaCaM Nur Ain ... Vol. 3

Hari ni sekali lagi aku takder idea nak tuliskan apa apa kat sini. aku just upload kan gambar terbaru Ain untuk tatapan semua.....


Gambar ni aku ambil masa menunggu makanan kat Mc.D.. excitednya ain coz bukan selalu dpt join Mama & abah dia mkn kat Mc. D.... hehehehe

Gambar ni plak aku ambil selepas balik dari majlis kenduri jiran sebelah umah Atok aku kat Bagan Dalam. On the way balik, Kami singgah jap kat satu pasaraya berdekatan ngan umah Atok aku ... Selepas penat dukung ain, aku pun letak la dia dlm kereta mainan tu... Duduk lah dia rileks rileks kat situ.


2 gambar kat atas tu plak.... mama ain snap kan masa kami gi jenjalan kat sawah belakang kampung... ain mmg suka gi kat situ. maklum la kan..... dpt hirup udara pagi yg segar ....di tambah plak permandangan hijau yg menawan .

1 comment:

azzam.ismail said...

Ade ler rupe - rupe nye muka kamu ... yeop pon dah makin besor nampaknya ...